Oosthuizen – Semi-bungalow 17 – 17

1474, Oosthuizen
€ 447.500,-
Onder optie

Omschrijving

Verlang jij er juist naar om iets minder ruim te wonen? Dan is deze mooie en compacte semi bungalow misschien wel iets voor jou? Het onderste deel van de gevel is uitgevoerd in een fraaie grijze baksteen en het bovenste deel uitgevoerd in een stijlvolle grijze composiet gevelbekleding (onderhoudsvrij) die oogt als hout. Deze historische architectuur geeft net als de andere woningen in dit project een authentieke Noord-Hollandse-sfeer.

Kom binnen!

De entree met een klassieke omlijsting bevindt aan de voorkant van de woning en geeft toegang tot een ruime hal met toilet en trap naar de bovenverdieping. De keuken bevindt zich aan de achterzijde en grenst aan de ruime tuin op het zuidwesten. Hier geniet je volop van de avondzon. Je tuinspullen kun je kwijt in de berging/garage aan de zijkant van de woning.

Zonnepanelen op het dak

De ruime overloop op de bovenverdieping van deze semi bungalow biedt toegang tot de 2 ruime slaapkamers, de badkamer met een 2e toilet, de technische ruimte en de onbenoemde ruimte met een dakraam. Ideaal voor bijv. een thuiswerkplek of hobbyruimte. Deze duurzame woning is volledig gasloos en wordt voorzien van een luchtwarmtepomp en zonnepanelen op het dak.

En de auto? Die parkeer je aan de zijkant van de woning. En dat allemaal in een prachtige groene en waterrijke omgeving. Zie jij jezelf hier al wonen?

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder optie
Koopprijs
€ 447.500,-

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Soort
Bungalow
Type
Twee onder één kapwoning
Liggingen
Buiten bebouwde kom

Indeling

Woonoppervlakte
104 m2
Inhoud
425 m3
Aantal kamers
3
Verdiepingen
2

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Totale oppervlakte
0 m2
Achterom
Nee

Bergruimte

Schuur / Berging
Vrijstaand hout