Middenbeemster – Semi-bungalow met berging XL 921 – 921

1462 AA, Middenbeemster
€ 605.000,-
Verkocht

Omschrijving

Een hoekwoning van 132 m2 met zonnepanelen, privé-parkeerplaats en berging van 17 m2 inclusief sedumdak. Zomaar wat woorden die deze geschakelde semibungalow in de nieuwbouwwijk De Keyser omschrijven. En laten we vooral de tuin op het noordwesten niet vergeten – die je tijdens het bouwproces al volledig naar wens inricht. Zo is het in bouwnummer 921 vanaf de eerste dag genieten met een grote G!

Alles beneden

De oprit heeft 1 parkeerplaats en biedt toegang tot de ruime berging. Via de entree aan de voorkant van de woning loop je de hal met toilet, meterkast, ruimte voor de wasmachine en droger en trap naar de zolder binnen. De open leefruimte is lekker licht en heeft de keuken in het hart van het huis. Ook bevindt zich achterin 1 slaapkamer, vanuit waar je de badkamer met douche, toilet en wastafel binnenloopt. De dubbele openslaande deuren naar de tuin zijn de kers op de taart.

Een verdieping hoger

Wanneer je de trap in de hal oploopt bereik je de ruime zolder. Op de technische ruimte na is deze ruimte nog helemaal naar eigen wens in te delen. De 3 dakramen én het zijraam zorgen voor veel licht, dus het wordt hoe dan ook een fijne plek. Of je er nu een slaapkamer, thuiswerkkantoor of sportruimte van maakt. Heb jij al ideeën?

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 605.000,-

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Soort
Bungalow
Type
Geschakelde woning
Liggingen
In woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
132 m2
Inhoud
620 m3
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Verdiepingen
2

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Achterom
Nee

Bergruimte

Schuur / Berging
Vrijstaand steen