G7 BedrijfsMakelaarsgroep

De G7 BedrijfsMakelaarsGroep bestaat uit acht vooraanstaande bedrijfsmakelaarskantoren in Noord-Holland. Allen zijn lid van de NVM Business. Wij vonden elkaar door vakkennis, degelijkheid en service. Acht bedrijfsmakelaars weten tenslotte meer dan één en met in totaal 14 filialen bestrijken wij heel Noord-Holland, via het fraaie G7 Magazine, de G7 Website en de G7 Nieuwsbrief. Zeker weten dat u met de G7 de meest ideale huisvesting vindt voor uw bedrijf of kantoor. Maar ook bij verkoop of verhuur ligt samenwerken met een G7-bedrijfsmakelaar voor de hand.Via onze gezamelijke website vindt u vrijwel het gehele bedrijfsaanbod van heel Noord-Holland en kunt u zich inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief met het totale bedrijfsaanbod van Noord-Holland.

Als ondernemer of manager bent u telkens op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor uw producten of diensten. Uw visie is niet beperkt! U gaat niet af op slechts één optie! U wilt deskundige begeleiding en vooral een makelaar die zich echt inleeft in uw belangen? Kies dan voor Sopar makelaars! Binnen de G7 maakt u gebruik van één aanspreekpunt binnen uw eigen regio terwijl u heel Noord-Holland bestrijkt.

Bent u te klein of juist te groot behuisd, of wilt u gewoon eens vrijblijvend van gedachten wisselen, dan denken wij graag met u mee!