Einsteinstraat 30a

1446 VG
,
Purmerend

Vraagprijs
€ 0,-
Prijs
€ 625,- p/m.

Terug

Beschrijving
Einsteinstraat 30a

Op het bedrijventerrein de Baanstee West bieden wij te huur aan dit multifunctionele bedrijfspand van circa 67 m2. Het bedrijfspand is gelegen op een hoek van een bedrijfsverzamelgebouw en is mede door zijn inrichting geschikt voor diverse bedrijfsactiviteiten. Het bedrijfspand is toegankelijk middels een overhead met loopdeur van 3x 2,6. De parterre, van ca. 45 m2, is v.v. een betonnen

Op het bedrijventerrein de Baanstee West bieden wij te huur aan dit multifunctionele bedrijfspand van circa 67 m2. Het bedrijfspand is gelegen op een hoek van een bedrijfsverzamelgebouw en is mede door zijn inrichting geschikt voor diverse bedrijfsactiviteiten. Het bedrijfspand is toegankelijk middels een overhead met loopdeur van 3x 2,6. De parterre, van ca. 45 m2, is v.v. een betonnen vloer, een kitchenette en toilet. Tevens zitten er in de zijgevel grote raampartijen en een tweede loopdeur, hierdoor heeft u de mogelijkheid de ruimte voor meerdere doeleinden te gebruiken. In het pand is een gedeeltelijke verdieping aangebracht in de vorm van een entresol van +/- 22 m2 met de mogelijkheid voor kantoor welke bereikbaar is middels een vaste trap.

Algemeen: Prima bedrijfsunit van 67 m² bvo.

Ligging: Op het bedrijventerrein de Baanstee West nabij de uitvalsweg N244 met een directe aansluiting op de A7 naar Amsterdam en Hoorn.

Bouwjaar: 1998.

Kadastrale gegevens: Gemeente Purmerend, sectie I nr. 530 gedeeltelijk

Vloeroppervlak: – Parterre 45 m² bvo.

– Verdieping 22 m² bvo.

Totaal 67 m² bvo.

Voorzieningen: – Toilet
– Overheaddeur
– Loopdeur
– Pantry

Bouwkundige gegevens: – Parterrevloer beton, draagvermogen ca. 750kg per m²
– Verdiepingsvloer hout, draagvermogen ca. 200kg per m²
– Overheaddeur 3 meter hoog
– Isolatie: volledig

Bestemming: Handel en nijverheid.

Huurprijs: € 625,- per maand excl. BTW.

Servicekosten: € 8,- per maand excl. BTW.

Huurbetaling: De huurpenningen inclusief BTW dient te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode: 5 jaar + 5 optiejaren.

Huurindexatie: jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI- Alle huishoudens (2000=100) zoals gepubliceerd door het centraal bureau van Statistiek (CBS).

Oplevering: in overleg.

Bankgarantie: 3 maanden huur inclusief BTW.

Omzetbelasting: ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, opgrond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. De zogenaamde opteringsverklaring zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinde waarvoor recht op aftrek van de omzetbelasting ontstaat.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van “Einsteinstraat 30a” te Purmerend. De informatie is met grote zorg samengesteld, voor de juistheid kan Sopar Makelaars O.G. B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Lees volledige beschrijving
Prijs
€ 625,- p/m.
Status
Verhuurd
Bedrijfsruimte oppervlakte
67

Heeft u interesse? Neem contact op met:

Marc Jonk

Delen

Kaart